mandag 12. november 2012

En kjapp oppsummering

Dagene går jammen fort. Det kan virke som om jo lenger borte man er fra storbyens mas og jag, jo fortere går tiden. Derfor har det blitt lite oppdateringer på bloggen i det siste, får prøve å ta en kjapp oppsummering nå.

Etter en måned med turnusfri var det fint å komme tilbake til Ny-Ålesund og jobben igjen. Det gjenstår riktignok å se hvor mye man husker av arbeidsoppgavene etter så langt fravær...

I forrige uke var kongen på besøk. Det var minnemarkering, på dagen 50 år etter den store gruveulykka. Det er ikke ofte man får mulighet til å være med på kongemiddag, og kokkene gjorde en fantastisk jobb, denne gangen også. Interessant var det også å hilse på veteranene som var her, de hadde mange historier om gamledager.

Mitt nye (i bokstavlig forstand) motorkjøretøy har også kommet. En rask handel ble foretatt i Longyearbyen da jeg var på tur oppover. Hvor mange er det som møter opp utenfor butikken kl. 09.00, i det de låser opp dørene, og i løpet av en time har kjøpt seg snøskuter? Så jeg rakk flyet til Ny-Ålesund en time seinere, og skuteren rakk båten tre dager seinere. Det ser ut til at alt ordner seg for snille piker.

Nyskuteren har kommet på land

Nå har mørket senket seg over omgivelsene, og det blir nok lagt ut lite bilder den kommende tiden, må vel vente på at sola viser seg litt igjen.

1 kommentar:

Ann-Mari Andersen sa...

høres flott ut med kongebesøk:) koselig at du ringte idag. artig prate med deg igjen:) ønsker deg en flott romjulstid og alt sammen:) vi sees jo om noen uker. klem